Skip to content

Becali şi homosexualii – rimă forţată

Conform acestei ştiri, Gigi (pardon, George) Becali e pornit rău pe homosexuali şi mai ales pe Freddie Mercury (să-l anunţe cineva pe Jiji că Mercury a murit acu’ mulţi ani). E pornit probabil şi pe limba engleză, din moment ce traduce “We Will Rock You” – “Vă vom distruge”. Da’ cel mai pornit cred că e pe suporterii Stelei, din moment ce are de gând să-i forţeze să asculte muzică religioasă pe Ghencea, în loc de tradiţionalul “imn” al echipei, compus special de Scooter pentru Jiji The Saint, la îndemnul (a se citi comisionul) Memegerului (copyright ProTV, 2007) Scoica.
I-aş propune ca imn “Mioriţa”, e mai sugestivă… O variantă remixată de Jorj Maicăl a compoziţiei originale Freddie MerCURy.


Citeste si...

1 thought on “Becali şi homosexualii – rimă forţată”

  1. la momentu sacru 2012 21 decembrie se va fi schimbat si ,,a. d. n. ,,ul uman va avea mai multe spirale lucru cofirmat de specialisti,atunci entitatile puse aici an discutie le va fi vindecat providenta,sa asteptam un a mai ramasmult…mai dificil este ca cei erodati de reribila maladie vo dainui biologic an continuare printre noi…sic volo nihil sine deo…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.