Skip to content

Odă femeilor

Am ajuns la concluzia că femeile ne sunt net superioare. Misoginismul care-mi curge prin vene de când mă ştiu se împotriveşte, dar gândul că muierile noastre se situează pe o treaptă superioară pe scara evoluţiei învinge. Ele rabdă mult mai multe decât noi, se dau bătute mult mai greu, au puterea de a se ridica atunci când le dobori şi de a-şi continua drumul cu forţe proaspete. De cele mai multe ori trişează, dar atât de subtil încât animalul de canapea consumator de bere şi emanator de râgâieli abia observă. Sau trece cu vederea, convins fiind că fără gospodina de lângă el, care nu-l mai atrage de ani de zile dar care îşi dovedeşte utilitatea de câte ori are nevoie de o bere, ar fi pierdut.

Cum am ajuns la concluzia asta? După ce am trecut (cu greu) printr-o experienţă specifică lor: o cură de slăbire. De 13 zile. 13 zile care mi s-au părut o veşnicie. 13 zile care aveau menirea de a anula ani de nesimţire alimentată de cisterne de bere, vagoane de ciocolată şi alte diverse combinaţii generatoare de colesterol şi ţesut adipos.
Majoritatea femeilor trec periodic prin astfel de experienÅ£e, muuult mai uÅŸor decât am făcut-o eu. Le e la fel de uÅŸor ca atunci când târăsc sacoÅŸele de la piaţă până acasă, unde le aÅŸteaptă homo flascus de canapea, butonând nerăbdător telecomanda televizorului sau stând la chat cu puÅŸtoaicele pe net. La fel de uÅŸor ca atunci când, după 12 ore de muncă susÅ£inută, găsesc totuÅŸi resursele necesare pentru a-i pregăti masa trântorelui care urlă cât îl Å£in plămânii mâncaÅ£i de nicotină: “Unde p*** mea ai fost, că mor de foame ÅŸi nu mai am Å£igări de la 4!”
Pentru toate acestea ÅŸi pentru multe alte motive, nominalizez FEMEILE pentru premiul “Aiurea de aur”, la secÅ£iunea “Ne suportaÅ£i, deci meritaÅ£i!”.

2 thoughts on “Odă femeilor”

  1. nu-s de acord cu mai mult de 75%. N-o sa argumentez, de lene…
    _
    Stii ce ma intriga mai mult aici?! Aiurea.io (sau tu sau el) incepe sa imi sune a Coca Zero. Desi, nu are nimic plagiator (se poate vedea cand e achizitionat domeniul vs. cand s-a lansat campania carbogazoasului acid caramelizat).
    Suna aiurea acest ‘aiurea’… poate ma obisnuiesc mai greu, dar cu siguranta e putin aiurea acum…

  2. Lenea care te-a împiedicat să argumentezi cred ca susţine de fapt teoria mea :P
    Cât despre cola zero… e chiar zero la gust ÅŸi nu văd totuÅŸi asemănarea… poate doar faptul ca atât blog-ul ăsta, cât ÅŸi zeama aia de varză sunt aiurea…

Comments are closed.


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.