Skip to content

Mai 2007

RNC

RNC/rotld suge! Sunt picate o grămadă de domenii .ro, da’ rotld.ro merge, bineînÅ£eles. Din două domenii .ro îmi merge numai unul, ăla cel mai puÅ£in important. Mă întreb retoric: de ce nu le-am luat ÅŸi pe-alea .eu?!

Odă femeilor

Am ajuns la concluzia că femeile ne sunt net superioare. Misoginismul care-mi curge prin vene de când mă ştiu se împotriveşte, dar gândul că muierile noastre se situează pe o treaptă superioară pe scara evoluţiei învinge. Ele rabdă mult mai multe decât noi, se dau bătute mult mai greu, au puterea de a se ridica atunci când le dobori şi de a-şi continua drumul cu forţe proaspete. De cele mai multe ori trişează, dar atât de subtil încât animalul de canapea consumator de bere şi emanator de râgâieli abia observă. Sau trece cu vederea, convins fiind că fără gospodina de lângă el, care nu-l mai atrage de ani de zile dar care îşi dovedeşte utilitatea de câte ori are nevoie de o bere, ar fi pierdut.
Read More »Odă femeilor

DecreÅ£eii vin la putere…

… conform unui articol interesant, care poate fi găsit AICI. Constat că am ratat ÅŸi ocazia asta, la limită (dacă erau consideraÅ£i decreÅ£ei ÅŸi ăia născuÅ£i un pic mai târziu mă scoteam acum).

Spam

Iubesc spammer-ii. I-aÅŸ iubi adânc, până-n plăsele. Iubesc mai ales newsletter-ele primite fără să mă fi inscris vreodată pe site-urile care le trimit. Iubesc spammer-ii de forumuri care, indiferent de profilul forumului, încearcă să-Å£i vândă C1al1s, v1agra and shit. Tocmai de-aia m-am gândit să colecÅ£ionez IP-urile unor astfel de specimene… Read More »Spam

Penal

“Articolul 213 din codul penal canadian: încercarea de sinucidere e pedepsită cu maximum 6 luni închisoare sau 500 dolari amendă.” Morala: nu te zgârci la funie ÅŸi săpun, că te costă mai mult eÅŸecul!

Casă nouă

Blog-ul despre nimic, pentru că oricum era un blog aiurea, a devenit aiurea.eu. Sau aiurea tu, aiurea el, aiurea noi toÅ£i. I’m enjoying this :-)

Diete

Citeam într-o seară, din lipsă de ocupaÅ£ie, un forum despre diete. Acolo se vaită grăsuÅ£ele, se consolează reciproc dacă n-au slabit, se indeamnă la “rezbel” cu grăsimile. ÃŽn final ajung toate la aceeaÅŸi concluzie: prea greu, hai să băgăm o friptură cu cartofi prăjiÅ£i că nu mai Å£ine! Concluzia: suntem… Read More »Diete


aiurea.eu | aiureli despre nimic | Toate drepturile rezervate | Si stangurile la fel.
Atentie! Acest site (poate) contine (si) articole care nu au (aproape) nici o legatura cu realitatea.